Alapfokú művészetoktatás díja

        Az alapfokú művészetoktatás igénybe vétele térítési díj köteles. A térítési díjat félévente egy összegben az év elején megállapított fizetési határidőig az iskola titkárságán köteles befizetni a tanuló vagy szülő. A térítési díj befizetéséről minden esetben adunk számlát, amivel a szülő igazolni tudja a befizetést. A térítési díj összege a tanulmányi átlagtól függ, új beiratkozó esetében pedig a legalacsonyabb összeget számítjuk. Egy diák több tanszakra is jelentkezhet, ebben az esetben a második, harmadik tanszakért is a lenti táblázatban található díjat kell megfizetni. Művészeti tagozatunkon lehetőség van különböző kedvezények igénybe vételére az első tanszak esetében:

  • A 2011. évi CXC törvény 16 § (3) pontja alapján minden esetben ingyenes a halmozottan hátrányos helyzetű, a hátrányos helyzetű tanuló, a testi, érzékszervi (látási, hallási), középsúlyos és enyhe értelmi fogyatékos, továbbá az autista tanuló részére az első alapfokú művészetoktatásban való részvétel.
  • A kereseti kimutatás alapján az első tanszakra az egy főre jutó jövedelem összegétől függően a térítési díj mértéke százalékosan csökkenthető. Ezt a kedvezményt az iskola titkárságán kitöltött formanyomtatvánnyal, és jövedelemigazolás csatolásával lehet igénybe venni. Az igénylő lap INNEN letölthető.
  • A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő tanulók számára az első tanszak csak abban az esetben ingyenes, ha tápiószecsői lakos, valamint Tápiószecső Önkormányzati irodájában személyesen kitöltötte az erre vonatkozó igénylő lapot.

A térítési díj mértéke a 2018/2019. tanévben: